ostatnie realizacje

Travelplanet.pl

Naszym klientem w lutym 2016 został jeden z najbardziej znanych agentów turystycznych - Travelplanet.pl. Zakres współpracy dotyczy copywritingu.

Ceneo.pl

Od lutego 2016 naszym klientem w zakresie dostarczania wartościowej treści jest najbardziej znana polska porównywarka cen - Ceneo.pl

więcej realizacji »

nasi klienci

Press release

Press release to zgrabnie napisana notatka prasowa skierowana do szeroko pojętych mediów, mająca na celu poinformowanie ich o wydarzeniu, które zleceniodawca chciałby zakomunikować szerszej publiczności. Najpierw musi jednak zostać zaaprobowana przez redaktorów, którzy z miejsca odrzucają informacje przesiąknięte reklamą. Należy więc w taki sposób skonstruować informację prasową, aby stanowiła ona „wiadomość”, a nie „reklamę”.

Szeroko rozpowszechniona informacja prasowa sprzyja budowaniu pozytywnego wizerunku, zwłaszcza wtedy, gdy firma lub jej produkt nie jest znany.

Sporządzamy dla klientów notatki prasowe, indywidualne listy wysyłkowe dla informacji dla mediów, jak również dokonujemy wysyłki press release. Na każdym etapie działań konsultujemy z klientem treść i kształt notatki, a także przekazujemy do akceptacji listę adresów, do których ma trafić informacja prasowa.

nasze usługi

Oferta handlowa
Oferta handlowaCo możemy dla Ciebie zrobić?
Naming
NamingNazwa szyta na miarę potrzeb
Press release
Press releaseSprawimy, że o Was usłyszą...